Erkeklere Özel Cinsel İlaçlar

Penis Kalınlaştırmak

Penis boyunu ve kalınlığını etkileyen en büyük etmen, genetik faktörlerdir. Anne karnında çocuğun yeterince gelişememesi, çocukluk yıllarında yetersiz beslenme ve hormonal sorunlar nedeni ile de penis yeterli kalınlığa ve büyüklüğe ulaşamaz. Penis boyu ve kalınlığı, kişilerin fizyolojik yapısına göre değişiklik gösterir. Penis kalınlaştırmak yeni gelişen sağlık ürünleriyle artık çok pratik şekilde mümkün olabilmektedir. Cinsel sağlık ürünleri alanında bu anlam da çok ciddi ilerlemeler olmuştur.

Penis kalınlığının ve boyunun yetersiz olması, kişinin davranış biçimlerinde değişikliğe sebep olur. Buna bağlı olarak psikolojik ve fizyolojik rahatsızlıklara yol açar. Penisi yeterli kalınlığa sahip olmayan erkek, partnerine vereceği hazzın yetersiz olması durumunda, yeterli orgazma sağlanamaz.

Bu durum çiftler arasında sosyal davranış bozuklukları olarak kendini gösterir. Penisin erkeklerde güç simgesi olarak tabulaştırılması, olağan birleşme sağlansa bile, kendisini yetersiz gören erkekte kaygıyı ve stresi ortaya çıkartır.

Gerek penis kalınlığı yeterli olmayan erkekler, gerekse yeterli olmasına rağmen, penisinin yeterince kalın olmadığı saplantısına düşen erkeklerin tercih ettiği yöntemlerin başında, cerrahi operasyon ve anestezi yöntemleri gelir. Penis büyütücü hap gibi cinsel sağlık ilaçları ile desteklenen bu tedaviler de sonuç çoğu hasta yüksek oranda başarılıdır.

Penis Nasıl Kalınlaştırılır?

Cinsel birleşme esnasında, penis dış yüzeyi, vajina duvarlarına basınç yaparak, kadının ve erkeğin boşalmasını sağlar. Penis kalınlığının yeterli düzeyde olmaması, vajina duvarlarına yeterli basınç uygulayamaz. Penis büyütücü ürünler ile panis uzatmak ve kalınlaştırmak oldukça kolay bir durumdur. Cinsel uyarılma için penis boyu ve kalınlığı mutlaka önemlidir. Eğer yeterli hacim yoksa kadınlar tatmin olmazlar.

Bu durumda kadın yeterince uyarılmadığı için orgazma olamaz veya yeterli düzeyde orgazma ulaşamaz. Bu durum sürdürülebilir cinsel aktiviteyi etkiler. Normal değerlerde penis boyutları;

  • Ereksiyon durumunda penis uzunluğu 13,2 cm.
  • Ereksiyon durumunda penis kalınlığı 11,6 cm.

Olarak değerlendirilir. Bu değerlerin altında veya kendisini yeterli görmeyen erkeklerde, penis kalınlığı için cerrahi yöntem uygulanır. Cerrahi operasyonla karın ön duvarı cilt altından, özel enjeksiyon yöntemi ile alınan yağlar, filtre edilerek penisin cilt altına enjekte edilir. Bu sayede ideal veya arzu edilen düzeyde penis kalınlığı elde edilir.

Penis büyütücüler

Penis Kalınlaştırma Kimlere Uygulanır?

Penisin işlevselliğini artırmak için uygulanan, penis kalınlaştırma operasyonu, penis inceliğinden sorun yaşayan, penis inceliğinden endişelenen erkekler tarafından tercih edilmektedir.

Penis kalınlığı yeterli düzeyde olmayan erkekler, geliştirdikleri kaygılar neticesinde sertleşme bozukluğu ve ereksiyon sorununun ortaya çıkmasına neden olur. Bu durumu yaşayan erkekler, etkili yöntem olarak, cerrahi penis kalınlaştırma yöntemine başvurarak, soruna çözüm bulurlar.

Penis Kalınlaştırmanın Etkileri Nelerdir?

Penis kalınlaştırma yönteminde, penis büyütme işleminde olduğu gibi cerrahi operasyon uygulanmaz. Kişinin kendisinin karın iç duvarlarından alınan yağların, penise özel yöntemlerle enjekte edildiği için, cerrahi operasyonlarda olduğu gibi komplikasyonlar gelişmez.

Kişinin fizyolojik yapısına ve uygulanan enjeksiyon sisteminin işlevselliğine göre penis kalınlığında 1-2 santim kadar kalınlaşma sağlar. Bu sayede gerek erkekte, gerekse kadında etkili cinsel birliktelik yaşanır. Bu sayede öz güven kazanan erkek, ereksiyon sorunu ve erken boşalma gibi, diğer cinsel aktivite sorunlarına da çözüm sunar.

Penis Kalınlaştırma Tedavisi Ne Kadar Sürer?

Penis kalınlaştırma operasyonu, penis uzatma operasyonu ile birlikte gerçekleştirildiğinde, operasyon süresi 2-3 saate kadar çıkabilmektedir. Sadece kalınlaştırma operasyonu, ortalama bir saat süre ile etkin bir şekilde yerine getirilir. Yöntemde her ne kadar cerrahi operasyon gerçekleşmemiş olsa da, kişinin durumuna göre 24 saat saat kontrol altında tutulabilir.

Penis Kalınlaştırma Tedavisinin Etkisi Ne Kadar Sürer?

Penis kalınlaştırma operasyonu, cerrahi operasyon gerektirmediği için, konforlu yöntemler arasındadır. Operasyondan kısa süre sonra penis aktif olarak kullanılabilmektedir. Özel enjeksiyon sistemi ile penise enjekte edilen yağ dokusu, zaman içerisinde vücut tarafından emilerek özelliğini kaybetmektedir.

Normal şartlarda 6 ay olarak öngörülen, enjeksiyon sistemi ile penis kalınlaştırma yöntemi, kişinin fizyolojik, biyolojik yapısına göre değişiklikler gösterir. Her durumda da, enjeksiyon yöntemi 6 aylık sürelerle uygulanmalıdır. Bu sayede etkinliğini artırarak, cinsel aktivitenin istenen ölçüde gerçekleşmesine katkı sağlar.

Penis Kalınlaştırma Tedavisinin Yan Etkileri Nelerdir?

Penis kalınlaştırma yönteminde, kişinin kendi karın iç duvarından alınan yağlar, özel yöntemler uygulanarak penise enjekte edilir. Penis için en uygun yağ dokusu, karın bölgesinde bulunan yağ dokularıdır.

Bu sayede penis dokusu, enjekte edilen yağ dokusunu kolayca kabul eder. Her ne kadar kişinin kendi yağ dokusu kullanılsa da, bazen vücut yağ dokuna adapte olmaz ve komplikasyonlar geliştirir. Bu durumda peniste kızarma, morarma, ateş ile kendini gösterir. Bu tür komplikasyonlar gelişmesi durumunda, mutlaka operasyonu gerçekleştiren hekime başvurulmalıdır.

Penis Kalınlaştırma Tedavisinin Fiyatları Ne Kadar?

Penis kalınlaştırma operasyonları, SGK tarafından desteklenen tedaviler arasında yer almaz. Operasyonun fiyatları, tedaviyi gerçekleştirecek sağlık kuruluşlarının, fiyat politikasına göre değişiklik gösterir.

Admin

Yayınlayan
Admin

Recent Posts

Erkekler de Sertleşme Bozukluğu Nedir

Ereksiyon veya sertleşme, erkeklerde cinsel aktivite için gereklidir. Sertleşme bozukluğu (ED), erkeklerin ereksiyon sorunları yaşaması…

1 yıl önce

Degra Sertleştirici Hap

Erkeklerden çok meydana gelen cinsel sağlık sorunlarından biri sertleşme problemi olmaktadır. Problem yaşayan erkeklerde ciddi…

2 yıl önce

Sertleşme Hapı Viagra

Sertleşme sorunu daha çok 25-65 yaşları arası erkeklerde görülüyor. Sertleşme sorunun en önemli neden ise…

2 yıl önce

Sertleştirici İlaçlar Tavsiye

Sertleştirici ilaçları erkeklerde meydana gelen sertleşme sorunu ve cinsel sağlık sorununu ortadan kaldırmaya yardımcı olan…

2 yıl önce

Vega 100 Sertleştirici Hap

Bir erkeğin kadınını mutlu etmesi ilişkideki en önemli noktalardandır. Özellikle cinsel birlikteliklerde bu durum daha…

2 yıl önce

Cialis 100 Mg Kaç Saat Etkili

Cialis 100 mg kaç saat etkili bu sıkça birçok insan tarafından soruluyor. Muadillerine göre bu…

2 yıl önce