Kadın Cinsel Sağlık Ürünleri

Garantili Bayan Azdırıcı Damlalar

Kadınlar, erkeklerle kıyas yapıldığı zaman cinsel süreçte; psikolojik buhranlardan daha kolay etkilenen, regl döngüsüne göre değişen hormonlarından dolayı isteksiz olabilen ve psikolojiyle beden arzusu aynı anda kurulmadıkça orgazma gidemeyen insanlardır.  Garantili bayan azdırıcı damlalar ile kadınlar kolaylıkla orgazm olabilmektedir.

Kadınların istek yükseltici kimyasalları tercih etmeleri, belirtilenlerden dolayı erkeklerden daha önemlidir.

Böyle nedenler baz alındığında geliştirilen azdırıcı damlalar, garantili şekilde kadınların isteklerini yükselten cinsel kimyasallardandır. Azdırıcı formüllü damlalar kullanılacakken; içeriğinde neler olduğu, damlaların isimleri, kullanımı ve diğer hususlar biliniyor olmalıdır.

Hangi Kadınlar Kullanmalıdır?

Kadın azdırıcılar, istek halini yeterli bulan kadınlardan ziyade yetersiz bulan kadınlarca tüketilmelidir.

Belirtilen durumdaki kadınlar:

  • Cinsel istekleri yalnızca regl sonrasını takip eden ikinci haftayla üçüncü haftada artan
  • Düzenli istek olmadığından dolayı partnerlerini sürekli geri çeviren
  • Hormonları doktor kontrolü sonrasında yetersiz salgılanıyor teşhisi alan
  • Psikolojik yıpranma ve buhranlardan ötürü cinselliğine yoğunlaşamayan

Kadınlar tarafından azdıran formüllü damlalar kullanılabilir.

Bayan azdırıcı damla

Kullanımı Nasıl Olmalı?

Kadınların cinsel isteklerini yükselten damlalar, tok karın halinde kullanılırsa kan tarafından daha hızlı emilecektir. Böylece damlaların tok olarak kullanılması gerektiği ancak aç karna da etkili olabileceği anlaşılır.

Damlaların üzerinde de yazan bir talimat yönergesi bulunur. Yönergeden de görüleceği üzere; abartı olmadan şişe kapağındaki damlalık kullanılarak, sekiz ile on damla arasında damlatılarak ev daha fazlasına kaçılmadan damla kullanılır.

Ağız yolundan alınan azdırıcı, üzerinden su içildiğinde kana yönlendirme hızını yükseltir. Ayrıca isminden de anlaşılacağı üzere bu damlalar bayanlar için üretime ve satışa koyulmuştur.

Bayan azdırıcı etkisi olan damlayı erkek tüketirse, vücudunda hâlihazırda bulunan kadınsal hormonları tetikleyeceği için kısa süreli cinsellikten kaçınarak karşıdaki kadını daha çok arkadaş gibi görme problemi doğacaktır. Dolayısıyla bayan azdırıcıların mutlaka kadınlar tarafından ve talimat yönergesine harfiyen uyularak kullanımı şart olacaktır.

İçeriğinde Neler Vardır?

Bayan azdırıcıların içeriğinde hem bitkisel kökenli hem de kimyasal kaynaklı etken maddeler bulunur. İlk olarak şerbetçi denilen ot, doğrudan östrojen hormonu miktarını yükselterek kadınlarda azgınlığı en yüksek boyutlara taşır. Bu otun etkisi bilim tarafından keşfedildiğinden ötürü azdırıcı olan damlaların içerisine eklenmesi sağlanmıştır.

Doğal olan otun yanı sıra, kimyasal olarak laboratuvar ortamında geliştirilen ve vücuda zararı olmayan etken formüllerle yapay olarak östrojen salgı hızı artırılır. Beynin hormon açısından bir nevi kontrol edilmesini sağlayan özel formül, kadınları azdıracaktır. Anlaşılacağı üzere kadınları azdıran damlalar içerisinde sağlığa zararı olan veya olumsuz getiri sunacak bir etken içerik yoktur.

Özelliği Nedir?

Azdırıcı veya istek yükselticinin tüketimi, partnerlerin kimi tarafınca bir hakaret olarak algılanabilir. Çünkü isteğin artmamasından kendisini sorumlu tutacak olan partner, azdırıcı içerik kullanan tarafın; kendisine karşı cinsel talep beslemediğini, onu beğenmediğini ve cinsel yaşanmışlık biriktirmek istemediğini zihninden geçirebilir.

Böylece ilişkinin temelinde çatlaklar oluşacak ve taraflar süreç içinde daha da hassaslaşarak birbirlerinden kopabileceklerdir. Bilim insanları ve azdırıcı damla üreticilerince kestirilen bu durum neticesinde damlaya çeşitli özellikler verilmiştir. Cinsel ilaçlar ve sağlık ürünleri eczane satış sitemiz ekol ecza dan orijinal güvenilir ürünleri hemen incele.

Azdırıcı olan damlaların; tatları, kokuları, renk olarak herhangi bir renkleri yoktur. Tamamen kokusuz, hiçbir tat içermeyen ve şeffaf bir görünüme sahiptir. Böylece kadın tarafından damla kullanıldığı erkeğe bildirilmediği sürece ne olursa olsun anlaşılması beklenemez. En bariz görünüm ve duyu özellikleri böyle olan damlalar, kadınların aşırı derecede cinsel birliktelik arzusuyla hareket etmelerini sağlar.

Ne Zaman Etki Eder?

Kadınların azgınlıklarını düşük seviyelerden alarak daha yüksek düzeylere taşıyan damlalar, etki etme sürecine doğrudan kan yoluyla başlar. Bu süreçte yutularak alınan ve üzerine su içilmiş olabilen damla, özel formülüyle mide tarafından hemen sindirilerek ince bağırsaklara ulaşır ve kana karıştırılır.

Kan içerisinde kendisine empoze edilmiş olan göreve göre beynin yolunu bulan damla içeriği, hormonların salgılanma bölümüne gelme ve bir anda tesir gösterme sonucuna sahiptir. Tüm belirtilen olayın bayan azdırıcı damlanın tesir süresinde başrolde bulunması, sürenin aşağı yukarı birçok kadında benzer olmasına neden olacaktır.

Tok karna sindirim daha kolay ve hızlı olduğu, aç karnına midenin biraz daha uzun çalıştığı da göz önüne alınarak iki durum arasında beş dakika tesir etkisi farkı bulunur. Diğer durumlar da dâhil edildiğinde azdırıcı damlanın etki süresi on beş dakika – yarım saat arasındadır. Garantili bayan azdırıcı damlalar ile cinsel isteksizliğe son vermek için sitemizi hemen incele.

Admin

Yayınlayan
Admin

Recent Posts

Erkekler de Sertleşme Bozukluğu Nedir

Ereksiyon veya sertleşme, erkeklerde cinsel aktivite için gereklidir. Sertleşme bozukluğu (ED), erkeklerin ereksiyon sorunları yaşaması…

1 yıl önce

Degra Sertleştirici Hap

Erkeklerden çok meydana gelen cinsel sağlık sorunlarından biri sertleşme problemi olmaktadır. Problem yaşayan erkeklerde ciddi…

1 yıl önce

Sertleşme Hapı Viagra

Sertleşme sorunu daha çok 25-65 yaşları arası erkeklerde görülüyor. Sertleşme sorunun en önemli neden ise…

2 yıl önce

Sertleştirici İlaçlar Tavsiye

Sertleştirici ilaçları erkeklerde meydana gelen sertleşme sorunu ve cinsel sağlık sorununu ortadan kaldırmaya yardımcı olan…

2 yıl önce

Vega 100 Sertleştirici Hap

Bir erkeğin kadınını mutlu etmesi ilişkideki en önemli noktalardandır. Özellikle cinsel birlikteliklerde bu durum daha…

2 yıl önce

Cialis 100 Mg Kaç Saat Etkili

Cialis 100 mg kaç saat etkili bu sıkça birçok insan tarafından soruluyor. Muadillerine göre bu…

2 yıl önce