Erkeklere Özel Cinsel İlaçlar

Epimedium Nedir

 Epimedium sahip olduğu afrodizyak etkisiyle aynı zamanda “azgın teke otu” olarak bilinen bitki türü, cinsel yaşamda yaşanan birçok sorun için kullanılıyor. Yaklaşık olarak 60 farklı bitki türünü içeriyor. İçerisinde yer alan bitkiler yeniden keşfedilerek ilaç, kapsül ve macun şeklinde satılıyor. Kökeni Uzakdoğu’ya kadar bu bitki türleri en çok bu alanlarda yetişiyor. Tarihte ilk olarak Çinliler tarafından kullanılmaya başlanan bu bitkiye aynı zamanda “azgın teke otu” olarak biliniyor. Bu ismin verilmesinde tekke ve koyunlarla bağlantısı olurken çiçeklerin zarif duruşu nedeniyle bazı ülkelerde “peri kanatları” olarak da isimlendirilmiştir. Epimedium nedir ne işe yarar devamını oku.

Epimedium Ne İşe Yarar?

 Bu bitki türü özellikle cinsel isteksizlik ve ereksiyon problemlere karşı kullanılıyor. Cinsel arzu ve sinirleri etkileyerek cinsel yaşamı daha yüksek seviyeye çıkarır. Kısırlık üzerinde de etkisi olan bu bitki yapılan çalışmalar sonucunda sperm sayısını ve meni yoğunluğuna artırdığı tespit edilmiştir. Çay olarak da tüketilen bitki yalnız cinsel perfomans açısından değil birçok duruma iyi geldiği biliniyor.

Epimedium Bitkisinin Kullanım Alanları

 Azgın teke olarak da bilinen Epimedium bitkisinin en önemli kullanım alanı ilaç sanayisi oluyor. Cinsel hayatta yaşanan bazı hastalıklarının tedavisinde bu bitkiden faydalanmaktadır. İlaç sanayisi dışında cinsel perfomansı artırmak için cinsel ürünlerinin satıldığı noktalarda bu ot da yer alır. Epimedium yani azgın teke oto sadece cinsel performans dışında günümüzde peyzaj mimarlığında da kullanılıyor. Park, bahçe ve özel alanların daha güzel görünmesi azgın teke otu kullanım alanı buluyor. Birbirinden farklı kullanım alanları olan bu bitki alternatif sektöründe de yer alıyor.

Epimedium Macun Nedir?

 Macun şeklinde olan Epimedium hem erkekler hem kadınlar tarafından kullanılan kuvvetli bir macundur. Ülkemizde de satışı gerçekleşen Epimedium macun bir ilaç olmayıp bitkisel gıda takviyesidir. Aynı zamanda tedavi edici özelliği olmayıp kullanılması halinde kişiye göre farklı faydalar ortaya çıkabiliyor. Afrodizyak etkisi veren ana bitki olan Epimedium ve bazı çiçek ballarının karışımıyla oluşmuştur. Epimedium macun içinde herhangi bir kimyasal madde de bulunmuyor.

Epimedium Günlük Doz Ne Kadar?

 Etkili bir bitki olması nedeniyle doktora danışmadan kullanılmamaya dikkat edilmelidir. Uzmanlar tarafından tavsiye edilen doz günde en çok 4 defa 250 mg. şeklinde kapsülün kullanılmasıdır. Azgın tekke otunun içeriği olan icariin maddesi yaklaşık olarak %5-` taşımaktadır.

Epimedium Özellikleri Nelerdir?

 Kadıntuzlugile familyasından olan Epimedium Güney Çin’de yetişen endemik bir bitki türüdür. Zorlu iklim koşullarında yetişen bu bitki çok yıllıklı bir türdür. Kümeler halinde ve dört taç yaprak şeklinde sarı, mavi, mor, beyaz, kırmız ve bronz renkleri vardır.

Epimedium Bitkileri Nasıl Yetiştirilir?

 Sera ortamlarına uyum gösteren Epimedium daha çok humus ve drenajlı toprakları sever. Gölge ve nem oranlarının olduğu çalı, ormanlık ve kayalık alanlarda yetişebiliyor. Doğal ve sera ortamlarda yetişen hibrit türler de vardır. Bu bitki türü kökünden bahar aylarının başından başlayarak çoğalmaya devem eder. Soğuğa karşı bitkinin dayanıklı olması için budama işleri de yapılır.

Epimedium Bitkisinin Faydaları Nelerdir?

 Çok güçlü bir afrodizyak etkisi olan Epimedium bitkisinin aynı zamanda uyarıcı yönü de bulunuyor. Tavşanlar ve fareler üzerinde yapılan araştırmalara göre cinsel performansı artırdığı tespit edilmiştir. Aktif maddesi olan icarrin PDE-5 aktivitesi üzerinde baskı oluşturarak ereksiyon süresinin daha uzun olmasını sağlar. Epimedium bitkisinin bazı faydalarını şu şekilde sıralayabiliriz.

 *Cinse isteksizlik, korku ve strese dayalı ereksiyon problemleriniz çözer.

 *Yüksek tansiyonu düşürerek vücudun enerjisini artırır.

 *Birçok cinsel fonksiyon bozukluğunu giderir.

 *Erken boşalma, iktidarsızlık ve ostropoz sorunlarını önler.

 *Dikkat dağınıklığını önler.

 Yukarıda saydığımız önemli faydalar dışında Epimedium bitkisinin sağladığı birçok faydası bulunuyor.

Epimedium Bitkisinin Zararları Nelerdir?

 Kan basıncını artıran Epimedium’i kalp ve damar rahatsızlığı olan kişilerin kullanması sakınca görülmektedir. Hamile ve emziren kadınların doktora danışmadan kullanılmaması da gerekir. Epimedium’in yüksek dozlarda kullanılması halinde çarpıntı, hızlı kalp atışı, aşırı uyarılma gibi zararlara neden olduğu için önerilen doz aşılmamalıdır.

Epimedium’un Kadınlarda Etkisi?

 Cinsel gücü ve hazzı artıran bir yönü olması nedeniyle kadınlarda afrodizyak etkisi yaratıyor. Bu bitkiden yapılan kapsül, macun ve tablet şeklinde hazırlanmış türler de vardır. Erkekler için etkili yönleri daha ortaya çıksa bile aynı zamanda kadınlar üzerinden de aynı etkiye sahiptir. Bu ürünü ilk olarak cinsel sorunu olan taraf için kullanıldığı gibi daha etkili olmak için birlikte kullanılabilir.

Cinsel Ürünler Eczane Satış Sitesi: https://www.acileczanetr.com/

Admin

Yayınlayan
Admin
Etiketler: Epimedium nedir

Recent Posts

Erkekler de Sertleşme Bozukluğu Nedir

Ereksiyon veya sertleşme, erkeklerde cinsel aktivite için gereklidir. Sertleşme bozukluğu (ED), erkeklerin ereksiyon sorunları yaşaması…

1 yıl önce

Degra Sertleştirici Hap

Erkeklerden çok meydana gelen cinsel sağlık sorunlarından biri sertleşme problemi olmaktadır. Problem yaşayan erkeklerde ciddi…

1 yıl önce

Sertleşme Hapı Viagra

Sertleşme sorunu daha çok 25-65 yaşları arası erkeklerde görülüyor. Sertleşme sorunun en önemli neden ise…

2 yıl önce

Sertleştirici İlaçlar Tavsiye

Sertleştirici ilaçları erkeklerde meydana gelen sertleşme sorunu ve cinsel sağlık sorununu ortadan kaldırmaya yardımcı olan…

2 yıl önce

Vega 100 Sertleştirici Hap

Bir erkeğin kadınını mutlu etmesi ilişkideki en önemli noktalardandır. Özellikle cinsel birlikteliklerde bu durum daha…

2 yıl önce

Cialis 100 Mg Kaç Saat Etkili

Cialis 100 mg kaç saat etkili bu sıkça birçok insan tarafından soruluyor. Muadillerine göre bu…

2 yıl önce