Erkeklere Özel Cinsel İlaçlar

Bitkisel Çin Topu Hap

Sağlıklı bir ilişkinin temel taşlarından birisi olan cinsellik, özellikle eşler arasında cinsel hazza ulaşılmadığında problemlere sebep olabilmektedir. Erkek cinsel bir problem yaşıyorsa tıbbi ürünlerin yanında bitkisel içerikli ürünleri de deneyimleme eğilimi göstermektedir. Bu ürünler arasında yer alan bitkisel içerikli ürünler doğa bir içeriğe sahip olmalarından dolayı daha fazla tercih edilebilmektedir. Bitkisel çin topu hap ürünleri bu nokta da en çok tercih edilen ürünlerdir. Çin topu Eczane ürünü hakkında detaylı bilgi için devamını oku diğer cinsel ilaçlar için sitemizi hemen incele.

Çin Topu Nedir?

Çin topu İktidarsızlık, ereksiyon sorunu, şeker ve prostat hastalığına bağlı olarak ortaya çıkan sertleşme problemi sorunu ve dengesiz beslenme sonucu ortaya çıkan cinsel isteksizlik sorunlarına çözüm sağlayan sertleştirici etkiye sahip bitkisel bir üründür. Yüzde yüz doğal olan Çin topu kullanıldığı andan itibaren cinsel gücü arttırıcı bir performans göstermektedir.

Çin topu

Çin Topu Ne İşe Yarar?

Bireylere maksimum ereksiyon desteği sağlayan Çin topu bununla birlikte erken boşalmayı önleyerek maksimum cinsel birleşme süresi oluşturmaktadır. Cinsel isteksizlik sorunlarında, cinsel isteği artırarak partnerler arasında uyumlu bir cinsel hayat sürdürmeyi amaçlamaktadır.

Bitkisel Çin Topu Hangi Cinsel Sorunların Çözümünde Etkilidir?

Bitkisel Çin Topu Hapı, erkeklerin cinsellikteki sorunlarına doğal olarak çözüm sağlamaktadır. Bu sorunlar;

• İktidarsızlık

• Ereksiyon

• Erken Boşalma

• Haz Alamama

• Cinsel Güç Eksikliği

• Cinsel İsteksizlik

• Partnerini Mutlu Edememe

Gibi cinsel sorunların çözümünü sağlama noktasında bitkisel içerikli Çin Topu tercih edilmektedir. Cinsel problemlerin yaşandığı bir cinsel birleşimde eşlerin karşılıklı olarak zevk ve haz alması düşmektedir.

Çin Topu Fiyatları

Piyasaya Uzak Doğu ülkelerinde üretildikten sonra giriş yapan Çin Topu, 4’lü ve çin topu 8 li kutular olacak şekilde satışa sunulmaktadır. Çin topu fiyat olarak oldukça makul bir üründür.

Çim topu fiyat olarak şu şekildedir. Çin topu 4’lü tek kutu fiyatı 140 TL’den başlamakla birlikte 8’li tek kutu fiyatı 70 TL olarak satılmaktadır. Daha fazla bulunan kutu seçenekleri de bulunmakla birlikte bunların fiyatları değişiklik gösterebilmektedir.

Çin Topu İçeriği

Cinsel istek ve performans artırıcı olarak kullanılan Çin Topu içeriğinde geniş bir bitki özlü formül bulundurmaktadır. Uzakdoğu da yetişen ve hemen hepsi afrodizyak özelliğine sahip bitki özlerinden oluşan tamamen doğal içeriğe sahiptir.

38 adet bitki özünden elde edilmiş olan Çin Topu, erkeklere cinsel yaşamlarında performans desteği sağlamaktadır. Bitkisel özlü içeriklerin doğal yapısı bozulmadan oluşturulmuş olan hap, vücutta afrodizyak etkisi yaratarak cinsel gücü artırmaktadır.

Çin Topu Kullanımı

Kullanım şekli oldukça basit ve kolay olan Çin Topu, misket şeklinde bir macun kıvamında olup ağız yolu ile alınmaktadır. İsteğe bağlı olarak ise misket şeklindeki macunlar daha küçük parçalara bölünerek te kullanılabilmektedir. Doz olarak bir kriter bulunmamakla birlikte kişinin tercihine göre bir doz ayarlamasına imkan vermektedir. Ağızda bir müddet çiğnendikten sonra su yahut meyve suyu kullanılarak yutulabilmektedir. Çin Topu kullanıldıktan sonra 6 ila 12 saat boyunca etkisini devam ettirmektedir.

Çin Topu Kullanılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bitkisel Çin topu cinsel birleşimden 40-60 dakika öncesinde alınmalıdır. Haftada üç kullanımdan fazla kullanılması önerilmemektedir.

Alkol ve benzer içerikli ürünler ile birlikte kullanılması cinsel performansı düşürebileceğinden tercih edilmemelidir. Alkol içerisinde yer alan birleşimlerden dolayı kullanımı sakıncalı olduğu için meyve suyu kullanılarak yutulması önerilmektedir.

Çin Topu Etkileri Nelerdir?

Maksimum derecede yüksek ereksiyon sağlama etkisi ile ön plana çıkan Çin Topu, sertleşme sorunu bulunan erkeklerde penisin cinsel birleşme sırasında yeterince sertleşememesi ile oluşabilecek memnuniyetsizliği gidererek en yüksek sertleşmeyi sağlayabilme etkisine sahip bir üründür.

Geciktirici özelliğine de sahip Çin Topu, cinsel birleşim sırasında erken boşalmayı geciktirerek kişilerin cinsel birleşim sürelerini uzatma etkisini de sağlamaktadır. Böylelikle iki tarafta cinsel birleşim sırasında yüksek haz ve zevk duymaktadır.

Cinsel güç ve zinde hissettiren etkisi ile Çin Topu, uyku hali, cinsel isteksizlik ve yorgunluk problemlerini ortadan kaldırarak güçlü bir cinsel hayat sağlayabilmektedir.

Partnerini mutlu etmek isteyen erkeklerin özellikle üründen almak istediği performansı sağlayabilme noktasında, daha mutlu eş birliktelikleri imkânına olanak vermektedir. Kadınların ulaşabilecekleri haz ile birlikte de cinsel uyum sağlanabilmektedir.

Çin Topu Zararları

Çin Topu tamamen bitkisel içerikli bir ürün olmasına rağmen görülebilecek yan etkiler mevcuttur. Bunlar; baş ağrısı, yüz kızarıklığı ve daha ileri yan etkiler olarak ise; baş dönmesi, görmede bulanıklık ve burun tıkanıklığı gibi etkilerdir. 24 saat içerisinde bir adetten fazla kullanılması tercih edilmemektedir.

Cinsel Ürünler Satış Sitesi: https://www.ekoleczaane.com/

Admin

Yayınlayan
Admin

Recent Posts

Erkekler de Sertleşme Bozukluğu Nedir

Ereksiyon veya sertleşme, erkeklerde cinsel aktivite için gereklidir. Sertleşme bozukluğu (ED), erkeklerin ereksiyon sorunları yaşaması…

1 yıl önce

Degra Sertleştirici Hap

Erkeklerden çok meydana gelen cinsel sağlık sorunlarından biri sertleşme problemi olmaktadır. Problem yaşayan erkeklerde ciddi…

2 yıl önce

Sertleşme Hapı Viagra

Sertleşme sorunu daha çok 25-65 yaşları arası erkeklerde görülüyor. Sertleşme sorunun en önemli neden ise…

2 yıl önce

Sertleştirici İlaçlar Tavsiye

Sertleştirici ilaçları erkeklerde meydana gelen sertleşme sorunu ve cinsel sağlık sorununu ortadan kaldırmaya yardımcı olan…

2 yıl önce

Vega 100 Sertleştirici Hap

Bir erkeğin kadınını mutlu etmesi ilişkideki en önemli noktalardandır. Özellikle cinsel birlikteliklerde bu durum daha…

2 yıl önce

Cialis 100 Mg Kaç Saat Etkili

Cialis 100 mg kaç saat etkili bu sıkça birçok insan tarafından soruluyor. Muadillerine göre bu…

2 yıl önce