Erkeklere Özel Cinsel İlaçlar

Afrodizyak Kahveler

Cinsel aktivitesini daha etkili hale getirmek isteyen çiftler, afrodizyak içerikli ürünler kullanarak, aktivitelerini artırmayı amaçlarlar. Afrodizyak kahveler gibi doğal içerikli bu amaca yönelik birçok ürün bulunur.

Bunlardan biri de afrodizyak içerikli kahvelerdir. Kahvenin uyarıcı etkisi olduğu bilinir. Bununla birlikte bitki veya kimyasallarla desteklenen afrodizyak etkili kahveler. Çiftlerin performansını artırarak cinsel aktiviteyi arzulanan düzeye çıkartarak, etkili cinsel birlikteliğe katkı sağlar. Afrodizyak içerikli kahve çeşitliliği oldukça fazladır. Bayan ve erkekler için kullanılanları vardır.

Afrodizyak Kahveler Nelerdir?

Kahve içerisinde kafein maddesi bulunur. Kafein uyarıcı madde olarak bilinir. Bununla birlikte birçok bitki türünün ve kimyasalların uyarıcı etki yapar. Kahvenin uyarıcı etkisiyle, bu tür bitki ve kimyasalların belirli oranlarda katılması ile elde edilen kahvelere, afrodizyak kahveler ismi verilir.

Afrodizyak kahveler bayan ve erkekler için ayrı değerlerde üretilmiştir. Bu tür kahvelerin üretilmesinde amaç, kahve tadında afrodizyak etki yaratarak, çiftler arasında cinsel aktiviteyi etkili kılmaktır.

Afrodizyak Kahveler Nasıl Kullanılır?

Afrodizyak kahvelerin hazırlanmasında, klasik kahve hazırlama yöntemleri kullanılır. Cinsel aktiviteden yaklaşık 20 dakika öncesinde kahvenin ağız yolu ile alınması istenen etkiyi gösterir. Erkekler için üretilen kahveyi, kadınlar kendileri için üretilen kahveyi içmelidir. Kahvenin hazırlandıktan sonra sıcak tüketilmesi gerekir.

Afrodizyak Kahvelerin Etkisi Ne Kadar Sürer?

Afrodizyak kahvelerin üretiminde değişik etken maddeler kullanılır. Her üretici kendi kriterlerine göre farklı etken madde kullandığı için, etki süresi de değişiklik gösterir. Kahvelerin etkili süresi, kişinin biyolojik ve fizyolojik durumuna göre de değişiklik gösterir. Çiftler kullanılan kahvenin etki süresini deneyimleyerek öğrenebilir. Afrodizyak kahvelerin genel olarak, 30 dakika kadar etkili süresi olduğu bilinir.

Afrodizyak Kahvelerin Kullanımında Nelere Dikkat Edilmeli?

Afrodizyak kahveler tek kullanımlık olarak üretilmişlerdir. Fazla dozda kullanılması etkiyi artırmayacağı gibi, yan etkilerini de ortaya çıkartır. Afrodizyak kahvelerde cinsiyet ayrımı yapılmıştır. Kişi kendi cinsiyetine uygun kahve tükettiğinde istenen cinsel aktiviteyi yakalar. Afrodizyak içerikli kahvelerin tüketilemeyeceği durumlar;

  • Alkol ve uyuşturucu maddenin etkisindeyken kesinlikle kullanılmamalı. Bu maddelerle birlikte kullanılmaz.
  • Antidepresan ilaçlarla kullanması durumunda, istenmeyen sonuçlar ortaya çıkar.
  • Böbrek ve idrar yolu rahatsızlıkları bulunan kişilerin kullanması önerilmez.
  • Kalp ve damar rahatsızlığı bulunan kişilerin kullanması sakıncalıdır.
  • Kanser hastalarının kullanması sakıncalıdır.
  • Alerjik reaksiyon gösteren kişiler, kahvenin içerisinde bulunan etken maddeyi değerlendirerek, dikkatli kullanması önerilir.

Belirtilen durumlar dışında, açık yarası bulunan ve cerrahi operasyon geçirmiş kişiler, afrodizyak içerikli kahve tüketmekten kaçınmalıdır.

Afrodizyak Kahvelerin Etkileri Nelerdir?

Afrodizyak katkılı Kahveler içerisinde bulundurduğu etken maddeler sayesinde, içiminden yaklaşık 20 dakika sonra, kullanan kişilerde değişimlere sebep olur. Öncelikle kişi daha neşeli hale gelir. Varsa üzerinde ki stresi atar. Hafif terleme ve hafif ateşle kendini gösterir. Erkek kısa sürede ereksiyona geçer, peniste hissedilir derecede sertleşme meydana gelir.

Cinsel birleşme için hazırdır. Kadın kullanıcılar vajinal bölgesinde hafif kayganlık, hafif ıslanma hisseder. Neşeli ve arzulu olurlar. Bu tür kahveler sperm kalitesinde de önemli ölçüde artış sağlar. Cinsel aktivitenin süresini artırır. Kadının orgazma ulaşmasına fayda sağlar. Erken boşalmayı önler.

Afrodizyak Kahvelerin Yan Etkileri Nelerdir?

Afrodizyak kahvelerin içerdiği etken maddeye bağlı olarak, kişinin fizyolojik veya biyolojik durumuna göre yan etkileri görülebilir. Bu tür kahvelerin kullanımında görülen başlıca yan etkiler;

  • Şiddetli baş ağrısı
  • Baş dönmesi ve kusma.
  • Genital bölgede kaşıntı.
  • Kızarıklık.
  • Sindirim bozukluğu.
  • Uyku hali.

Başlıca görülen yan etkilerdir. Bu tür durumlarda kahve kullanımına son verildiğinden sorun kendiliğinden ortadan kalkar. Kahvenin etkili süresi geçmesine rağmen sorun devam ediyorsa, mutlaka hekime başvurulmalıdır. Yan etkilerinin azaltılması için, ortamın havalandırılması, kullanıcının ılık duş alması etkiyi azaltır.

Afrodizyak Kahveler Nereden Temin Edilir?

Afrodizyak kahvelerin eczanelerde satışı bulunmaz. Bu tür ürünlerin satıldığı sex shop mağazalarından, bu amaca hizmet eden online satış sitelerinden, bazı bitkisel kürlerin satışının yapıldığı mağazalardan temini kolaydır. Ürün temininde mutlaka sertifikalı ürünler tercih edilmelidir.

Afrodizyak Kahvelerin Fiyatları Ne Kadar?

Afrodizyak içerikli kahveler, ürün yelpazesi geniş ürünler arasındadır. Ürünün fiyatı, üretici ve tedarikçi firma fiyat endeksine göre değişiklik gösterir. Aynı amaca hizmet eden cinsel içerikli benzer ürünlere göre, fiyatları daha makuldür. Ürünlerin fiyatlarına çok kısa bir internet araştırması ile kolay erişilebilir. 

Admin

Yayınlayan
Admin
Etiketler: afrodizyak kahveler

Recent Posts

Erkekler de Sertleşme Bozukluğu Nedir

Ereksiyon veya sertleşme, erkeklerde cinsel aktivite için gereklidir. Sertleşme bozukluğu (ED), erkeklerin ereksiyon sorunları yaşaması…

1 yıl önce

Degra Sertleştirici Hap

Erkeklerden çok meydana gelen cinsel sağlık sorunlarından biri sertleşme problemi olmaktadır. Problem yaşayan erkeklerde ciddi…

1 yıl önce

Sertleşme Hapı Viagra

Sertleşme sorunu daha çok 25-65 yaşları arası erkeklerde görülüyor. Sertleşme sorunun en önemli neden ise…

2 yıl önce

Sertleştirici İlaçlar Tavsiye

Sertleştirici ilaçları erkeklerde meydana gelen sertleşme sorunu ve cinsel sağlık sorununu ortadan kaldırmaya yardımcı olan…

2 yıl önce

Vega 100 Sertleştirici Hap

Bir erkeğin kadınını mutlu etmesi ilişkideki en önemli noktalardandır. Özellikle cinsel birlikteliklerde bu durum daha…

2 yıl önce

Cialis 100 Mg Kaç Saat Etkili

Cialis 100 mg kaç saat etkili bu sıkça birçok insan tarafından soruluyor. Muadillerine göre bu…

2 yıl önce